Bröllopstips

Jag har ett par reflektioner som jag tycker man kan fundera lite på gällande bröllop och planering.

Att boka bröllopsresa tätt in på om ni inte verkligen vill det, för man är trött, mycket trött efteråt. Mycket intryck, tankar, spänningar och händelser. Sedan är det väl såklart olika för alla som med allt annat. Så det är ju hur jag upplevt det som jag skriver om. Jag tyckte det inte var direkt avkopplande att åka iväg fast det vilades och lästes mycket. Det är ju fortfarande en resa, en resa som man också får mycket intryck från.

Det med att boka bröllopsnatten på hotell (eller liknande) som det står om i bröllopsmagasin eller som en punkt på listor osv. Det kändes inte alls viktigt. Vi hade faktiskt velat åka hem egentligen, men vi sov på Hotell Gothia Towers. Bra hotell och så. Men vi hade gärna åkt hem när natten kom. Vi hade några gäster som sov på samma hotell, men jag tror de inte heller tyckte det var egentligen nödvändigt. Alla de långväga gästerna åkte hem under natten.

Man behöver inte gå efter listorna punkt till pricka som jag ”trodde” man skulle göra, vissa grejer var kanon såklart. Boka saker tidigt är iallafall ett bra, mycket bra, tips!

Om ni har möjlighet – provsmaka menyn. Vi hade inte den möjligheten, nu blev det ju jättejättebra ändå, men jag hade gärna velat veta innan hur allt skulle smaka. Alla var jättenöjda, vilket var grymt.

Lämna gärna en snäll kommentar, då blir jag glad.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s