När dagarna bara rullar på

Hej på er som ramlar in här. Det går långt mellan inläggen, mycket att göra som vanligt.

Så skönt med helg igen, har väntat hela veckan 🙂
Imorgon är det tänkt att vi ska laga palt, pitepalt, ska bli väldigt intressant att se hur det går. Blev så nyfiken på den maträtten. Och så ska jag ta hand om äpplena som vi fick med oss från mina svärföräldrar i söndags. Det blir nog äpplemos och torkade äppleskivor och så ska jag frysa in lite äppleskivor till pajer och sådant…

Annars så är livet som gift jättebra, jag har vant mig vid mitt nya efternamn. Det gamla känns faktiskt lite konstigt, jo, jag får ju fortfarande ändra lite här och var. Å just det… jag var ju helt ensammen i två veckor medans maken var i Brasilien på jobbuppdrag. Det var riktigt ensamt första veckan, sedan kom jag in i det mer och andra veckan gick både fort och lätt. Mycket tårar var det innan han åkte och några fällda under första veckan, men det gick ju bra ändå. Jag hade aldrig varit ensam så länge någonsin… jag har aldrig bott själv och bara behövt rett mig själv så det var nog nyttigt, en nyttig upplevelse. Detta är ju då två veckor sedan nu.

I tisdags fick vi nya frillor, det var inte en dag för tidigt. G hade verkligen en hårhjälm, nu är han snygg som bara den i sin luggiga lugg och kort på sidorna. Jag fick mig en ombre, mörkt i botten och lite uppljusat ner till… men frisören körde sin grej så jag fick inte riiiiiktigt som jag ville ha det, men OK.

NU har vi nyss intagit en så underbar middag. Bakad potatis med räk- och laxröra och en god sallad till. Aaaah… dog lite. Det var så gott! Godaste jag ätit på länge.

Ska titta vidare på Doobidoo, ja, jag tycker det är trevligt 😉
Helgkram!

Lämna gärna en snäll kommentar, då blir jag glad.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s